Wil je bijdragen aan onze duurzame missie? We zijn altijd op zoek naar goede, enthousiaste mensen. Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar invulling voor de volgende vacatures:

Ondernemersplek – Restauratie en Advies: download hier de vacature

De Groene Grachten is op zoek naar een recent afgestudeerde ingenieur met interesse in duurzaamheid en restauratie. Onze werkzaamheden groeien enorm, dus breiden we ons huidige team uit. Je draait zelfstandig mee met duurzame adviezen voor bewoners en zakelijke klanten, van intake tot uitvoering. Verder ben je verantwoordelijk voor de marketing van de adviestak en het contact met de klant. De werkzaamheden zijn dus zeer gevarieerd; promotie, klantcontact, onderzoek, conceptvorming, technische (haalbaarheids)analyses, presentaties geven en adviesrapportage. Lees meer.

Stage Bouwkunde – Restauratie en Advies: download hier de vacature

Wij hebben doorlopend plek voor een (Master)student Bouwkunde, die affiniteit heeft met duurzaamheid en restauratie. Je werkt mee aan duurzame adviezen voor bewoners en zakelijke klanten, van intake tot uitvoering. De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd; klantcontact, onderzoek, conceptvorming, analyse en adviesrapportage. Lees meer.

Stage Marketing en Communicatie: download hier de vacature

Wij zijn op zoek naar een (Master)student, die affiniteit heeft met marketing, branding, communicatie en, uiteraard, duurzaamheid. Als stagiair(e) ben je onderdeel van het projectteam van De Groene Grachten en mede verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van De Groene Grachten. Lees meer.

Interesse in bovenstaande functies? Voor 26 januari ontvangen we graag uiterlijk je CV en motivatie via dit formulier. Bovenstaande functies zijn per direct beschikbaar.

 

 

Recente berichten