‘Onze’ Suze is in de running is voor de Duurzame Bouwvrouw Award 2015, o.a. voor haar inzet voor De Groene Grachten. We vroegen een aantal mensen waarom zij vinden dat Suze moet winnen.

Joos Ockels:
Willen we klimaatprobleem aanpakken en dat wil ik !!! dan moeten we heel snel beginnen met energie-neutraal maken van woningen en gebouwen. Dat kunnen we alleen met mensen als Suze. Haar kennis, doorzettingsvermogen en uitstraling is onontbeerlijk. Het is ongelooflijk wat zij en de andere groene gasten van de Stichting De Groene Grachten in korte tijd heeft bereikt. Dat geeft ongelooflijk veel Happy Energy. Suze is gewoon nodig in de stap naar een duurzame toekomst en verdient als geen ander de nominatie van duurzame bouwvrouw. Wubbo noemde haar als voorbeeld van ‘astronaut of spaceship earth’; een ‘crewmember’ die weet hoe duurzaamheid in de praktijk gerealiseerd kan worden.

Maurits Groen:
Suze hoort tot de frisse nieuwe garde goed opgeleide jonge ingenieurs, die het niet bepaald geringe duurzaamheidsvraagstuk met deskundige positiviteit slagvaardig tegemoet treden en aanpakken. Wat ze met De Groene Grachten al binnen enkele jaren heeft laten zien is indrukwekkend en verdient alle steun – en zeker dit steuntje in de rug.

Bent u ook overtuigd? Stem dan op Suze via deze link!
Stemmen kan tot 21 september 17.00 uur.

Meer weten?
Suze schreef een blog in de aanloop naar de bekendmaking van de Duurzame Bouwvrouw Award. Deze is hier terug te lezen.

 

 

 

Recente berichten