Wij hebben per direct de vacature Projectmanager Sustainable Buildings beschikbaar. Aanmelden kan door CV en motivatiebrief te sturen naar lisan@degroenegrachten.nl. Deadline: zondag 8 april 20.00 uur.

De Functie
Zet jij je (bouw)technische kennis én management skills in om een bijdrage te leveren aan onze snelgroeiende onderneming? De Groene Grachten zoekt een enthousiaste ingenieur met 0 tot 5 jaar werkervaring. Als Projectmanager Sustainable Buildings heb jij de technische vaardigheden in huis om integrale duurzame energieconcepten voor historische gebouwen te ontwikkelen. Als adviseur neem je opdrachtgevers aan de hand mee in het verduurzamen van hun pand. Jij bent degene die een integraal plan opstelt en deze op technisch, juridisch en financieel vlak uitwerkt. Je bent onderdeel van een jong en actief team, en je bouwt dus – naast je functie – mee aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Wie wij zoeken
Ben jij een onderzoekend type en wil jij impact maken vanuit een adviesrol? Dan pas jij bij ons! Jij beschikt over de volgende competenties en eigenschappen:

 • Gestructureerd en zorgvuldig;
 • Analytisch sterk, met oog voor praktisch detail;
 • Klant- en resultaatgericht;
 • Teamspeler.

Takenpakket
De Projectmanager Sustainable Buildings heeft het volgende takenpakket:

 • Integraal advieswerk op verduurzaming historische panden;
 • Budgetbewaking, in samenwerking met het team;
 • Optimaliseren van dienstverlening en processen op o.a. effectiviteit en kwaliteit.

Ervaring
De geschikte kandidaat heeft in ieder geval:

 • Relevante technische opleiding (HBO of WO), bij voorkeur in de richting van (werktuig)bouwkunde of (installatie)techniek;
 • Voldoende expertise om integrale energieconcepten te ontwikkelen, kennis van bouwfysica en installatietechniek;
 • Affiniteit met bouwtechnische context van de verduurzaming van (historische) panden;
 • Breed ontwikkeld;
 • Uitstekende beheersing Nederlandse taal, gesproken en geschreven (moedertaal);
 • Pre: ervaring als technisch/bouwkundig adviseur of projectmanager.

Wat bieden wij?
Je krijgt bij ons de kans om jouw bouwtechnische kennis en managementkwaliteiten te ontwikkelen in een snelgroeiende onderneming. Je krijgt de vrijheid om impact te maken op project- en organisatieniveau. Het salaris en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden is afhankelijk van opleiding en ervaring, en passend bij een snelgroeiende onderneming.

Procedure
Deze vacature wordt bij voorkeur zo spoedig mogelijk ingevuld en is beschikbaar op basis van 32 tot 40 uur. Heb je interesse? Stuur dan je motivatie (max 1 A4) en cv naar lisan@degroenegrachten.nl. Deadline: zondag 8 april 20.00 uur. Voor meer informatie kun je bellen met Jasper Vis op 06-55955503. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over De Groene Grachten
De Groene Grachten is adviseur en procesbegeleider in het verduurzamen van historische panden, van kerk tot woning en van museum tot fort. Wubbo Ockels richtte de organisatie op met de volgende woorden: “Als zelfs een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan, dan kan het toch overal!”. Met de opgedane specialistische kennis over het verduurzamen van oude gebouwen, is De Groene Grachten inmiddels actief voor pandeigenaren in het hele land, voor zowel particuliere als zakelijke markt. In de afgelopen 5 jaar werkte De Groene Grachten aan het verduurzamen van honderden projecten. Enkele voorbeelden zijn: de Grote Kerk Den Haag, studentenvereniging L.A.N.X., Fort aan de Klop en Koninklijk Instituut voor de Tropen. Zie ook het filmpje:

Recent Posts