Wil jij je inzetten voor de verduurzaming van historische panden, zoals scholen, cultuurpanden en kantoren? Kom jij met creatieve oplossingen en vind je het leuk om samen te werken met collega’s met verschillende expertises? Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren Adviseur Installatietechniek. Lees snel verder!

 

Over De Groene Grachten

De Groene Grachten is adviseur en procesbegeleider in het verduurzamen van historische panden, van kerk tot woning en van museum tot fort. Wubbo Ockels en Suze Gehem richtten de organisatie op met de volgende woorden: “Als zelfs een eeuwenoud grachtenpand duurzaam kan, dan kan het toch overal!”. Met de opgedane specialistische kennis over het verduurzamen van oude gebouwen, zijn we actief voor pandeigenaren in het hele land, voor zowel particuliere als zakelijke markt. In de afgelopen jaren werkte De Groene Grachten aan het verduurzamen van honderden projecten. Enkele voorbeelden zijn: Carré, Atheneum College Hageveld, studentenvereniging L.A.N.X. en Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Op de werkvloer is een open sfeer, we zoeken elkaar regelmatig op en er is veel onderling vertrouwen. Je werkt samen met een team van enthousiaste, gedreven collega’s. We hebben diverse kennis in huis om samen mooie resultaten te boeken. Naast dat we hard werken, hebben we persoonlijke aandacht voor elkaar. Zo organiseren we regelmatig (online) activiteiten.

 

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Adviseur installatietechniek ontwikkel je integraal advies voor de verduurzaming van historische panden. Je neemt opdrachtgevers aan de hand mee in het verduurzamen van hun pand. Je stelt een integraal plan op en werkt deze op technisch, juridisch en financieel vlak uit. Hierbij werk je voornamelijk aan uitdagende installatietechnische vraagstukken en weet je andere disciplines, zoals bouwkunde & bouwhistorie te betrekken bij je conceptontwikkeling. Jij zorgt ervoor dat duurzame ambities van onze zakelijke klanten worden vertaald in praktische plannen, je zorgt voor echte ontzorging. Door jou zijn afspraken tussen stakeholders goed afgestemd, zoals tussen de opdrachtgever, gemeenten en uitvoerders. In het spanningsveld van cultuurhistorische waarde en technische verduurzaming weet jij goed je weg te vinden. Naast dat het een zelfstandige functie is, ben je de kennisdrager waar collega’s op kunnen bouwen en ben je de betrouwbare adviseur voor collega’s bij de uitwerking van installatietechnische concepten. Kortom, een afwisselende en uitdagende functie waarbij je de ruimte krijgt om je nóg verder te ontwikkelen binnen én buiten je vakgebied.

“Mijn werk brengt me op de gekste plekken. Bijvoorbeeld boven de gewelven van de Groningse Der Aa-kerk of achter de coulissen van Carré. En daar dan met ons team de duurzame plannen voor maken. Hoe gaaf is dat!”, Jasper Vis.

 

Wie ben jij?

Wil jij impact maken als Adviseur Installatietechniek? Heb jij minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van installatietechniek en voldoe je aan de onderstaande eisen? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Je hebt een relevante technische mbo of hbo opleiding afgerond met specialisatie installatietechniek;
  • Je hebt relevante ervaring in het ontwikkelen en realiseren van installatietechnische concepten voor utiliteitspanden, waarbij je makkelijk schakelt tussen opdrachtgever, overheid en uitvoerders;
  • Je weet je weg te vinden in aanbestedingen en programma’s van eisen, borgt kwaliteit en kan aanbiedingen op hun waarde beoordelen.
  • Bij De Groene Grachten bieden we innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je komt proactief met creatieve ideeën en invalshoeken. Je houdt ervan om buiten de gebaande paden te treden en om vanuit nieuwe invalshoeken naar zaken te kijken. Op deze manier kom je tot nieuwe uitvoeringen in je werk;
  • In deze functie werk je samen met collega’s met verschillende expertises. Je zoekt actief de samenwerking met anderen op en kan diverse expertises samenbrengen om een integraal plan te realiseren;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De voertaal is Nederlands, dit betekent dat je professionele rapporten kunt schrijven voor onze klanten.

 

Wat bieden wij?

Naast de kans om impact te maken vanuit deze adviesrol bieden wij jou het volgende:

  • Je ontvangt een passend salaris, afhankelijk van jouw werkervaring;
  • Het betreft een functie voor 36-40 uur per week voor lange termijn, met kans op een vaste aanstelling;
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding. Je collega’s reizen zo groen mogelijk, veelal met de trein of de fiets. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld;
  • Bij De Groene Grachten hangt een ambitieuze werksfeer, veel vrijheid en verantwoordelijkheden en natuurlijk de allerleukste collega’s.

 

Procedure

Klinkt dit als iets voor jou en wil je met volle 100% meewerken aan onze missie? Stuur dan je motivatie (max 1 A4) en cv naar info@degroenegrachten.nl. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met José Willemsen via 020-2101446 of een mailtje sturen.

Wie weet zien we je snel op ons prachtige kantoor in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

 

Deadline: de vacature wordt op korte termijn ingevuld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanbevolen berichten