Ook dit jaar strijden 5 kandidaten voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015. Met gepaste trots kunnen wij melden dat Suze Gehem ons vertegenwoordigt namens De Groene Grachten. Tijdens het Trends Congres van afgelopen dinsdag plaatste Suze zich samen met Klaas Boekschoten en Guido van der Molen voor de finale op de Provada! 

De vijf genomineerden troffen elkaar voor het eerst in een debatronde tijdens het Vastgoedmarkt Trends Congres op 21 april 2015 in Breukelen. Onder leiding van juryvoorzitter Pieter Affourtit verdedigden de kandidaten elk een stelling. Welke stelling dat was, bleef tot het laatst een verrassing. Na twee presentaties en enkele korte debatten maakte de juryvoorzitter bekend dat Klaas Boekschoten (ASR vastgoed Vermogensbeheer), Suze Gehem en Guido van der Molen (Stec Groep) elkaar zullen treffen op de Provada. Helaas vielen Floris Haentjens (Inside Investments) en Mark van Kan (Bouwkundig Beheer) af. Bekijk een impressie van het Vastgoedmarkt Trends Congres op YouTube.

De grote finale

Het slotdebat vindt op 4 juni 2015 om 11.00 uur plaats in de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs Provada. Dan wordt bepaald wie zich uiteindelijk Young Talent 2015 mag noemen. Direct aansluitend wordt de trofee van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award, ter beschikking gesteld door ASRE, uitgereikt.

Jury

De jury van de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2015 bestaat uit algemeen directeur Pieter Affourtit van WPM (voorzitter), regional director European Sales Richard Gerritsen van Yardi Systems, hoofd Research Frank van der Sluys van DTZ Zadelhoff (winnaar 2014) en hoofdredacteur van Vastgoedmarkt Johannes van Bentum.

Stemmen maar!

“Ik zie deze nominatie als nominatie voor ons hele team! Vind jij dus dat wij het verdienen om de vastgoedwereld eens even goed op zijn kop te zetten? Dan is jouw stem meer dan welkom!”, aldus Suze. Duidelijke taal!

Stemmen kan via deze stemtool!

Recente berichten