Tijdens het Green Tie Gala gisteravond is Suze dubbel in de prijzen gevallen. Niet alleen eindigde ze in de top-10 van de ABN AMRO Duurzame 50. Ook won zij dit jaar de kersverse verkiezing voor young professional.

“De Young Professional Award wordt uitgereikt aan de meest veelbelovende toekomstige groene leider. Verduurzamen kun je niet alleen, goede partners en het uitwisselen van kennis zijn daarbij essentieel. Jong en oud kan daar een steentje bijdragen. Dat moeten we zichtbaar maken én stimuleren.”, aldus Petran van Heel, Sector Banker Bouw van ABN AMRO. 

Het team van De Groene Grachten is ontzettend blij met de uitgesproken waardering. Het geeft ons nog meer energie om door te werken aan de missie die we 5 jaar geleden zijn gestart! Suze: “Het is echt een enorme erkenning voor ons hele team. We werken al vijf jaar keihard aan het verduurzamen van historische gebouwen in heel Nederland. En dan is het wel te gek om zo een prijs in ontvangst te mogen nemen. Dus ik ben er een beetje verlegen van en ook heel erg vereerd”. 

Wij feliciteren uiteraard Claudia Reiner met haar welverdiende 1e plek in de Duurzame 50, net als alle andere Duurzame 50! Claudia kreeg haar prijs overhandigd door Jan Willem van de Groep en gastvrouw Pernille La Lau. ‘Als je je al jaren bezighoudt met verduurzaming voelt dit als een Oscar’, liet zij weten over de winst.

Voor de volledige ABN AMRO Duurzame 50 klik hier.

Recente berichten