Afgelopen dinsdag vond de eerste editie plaats van de Masterclass BIG Solutions, geproduceerd door De Groene Grachten in samenwerking met Pepijn Vloemans. Pepijn  reisde langs de ‘innovatiehotspots’ van de wereld waar hij talloze ondernemers ontmoette die met baanbrekende oplossingen bezig zijn. Het publiek werd flink uitgedaagd door de prikkelende visie van Pepijn Vloemans: “We hebben de neiging om de kracht van radicale technologische innovaties te onderschatten” aldus Pepijn.

Aan de vooravond van kerst kreeg iedereen voldoende stof tot nadenken met Pepijn’s presentatie van de ‘staat van de wereld’ (lees hier de factsheet). Niet iedereen in het publiek deelde Pepijns optimisme over technologie en juist dat maakte deze masterclass tot een boeiende avond. Er ontstond een open discussie rondom de lastige stelling “duurzaamheid is primair een kwestie van technologie”. Na het succes van deze eerste editie staan er inmiddels meerdere edities van deze masterclass in de planning. Hierover volgt snel meer informatie op onze website. Heb je zelf interesse om dit te organiseren met jouw organisatie, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

De huidige staat van de wereld
Tijdens de masterclass is de factsheet BIG Solutions gepresenteerd. Ben je benieuwd naar de grote uitdagingen waar onze aarde voor staat? Klik dan hier om de factsheet gratis te downloaden.

Bekijk hier de foto’s van de masterclass.

Recente berichten