Onze duurzame inspanningen blijven niet onopgemerkt! Marjolijn staat in de ‘VIVA400’ lijst als 1 van de ‘wereldverbeteraars’. Vorige week werd Jelle verkozen als finalist ‘Energie Professional van het Jaar 2015’. Eerder ontving Suze de ‘Duurzame Bouwvrouw Award 2015’ uit handen van juryvoorzitter Maxime Verhagen.

 

VIVA 400
Een jaar nadat ze werd uitgeroepen tot een van de ‘Duurzame Jonge 100’ van 2014, is Marjolijn ditmaal opgenomen in de VIVA 400 in de categorie ‘Wereldverbeteraar’. Marjolijn werd hier in opgenomen omdat ze laat zien dat het heel goed mogelijk is om oude panden te verduurzamen en als drijvende kracht achter De Groene Menukaart anderen inspireert hetzelfde te doen. Marjolijn is nog in de race. Stem dus nu!

 

Energieprofessional van het Jaar 2015
In aanloop naar de Vakbeurs Energie werd  Jelle genomineerd voor de Energieprofessional van het Jaar 2015 award. Jelle werd geprezen voor zijn rol als mede-oprichter in het succes van De Groene Grachten en haar projecten. Op de Vakbeurs Energie ontving hij van jury-voorzitter Kornelis Blok zijn award als finalist voor Energieprofessional van het Jaar 2015.

 

Duurzame Bouwvrouw 2015-2016
Suze is winnaar van de Duurzame Bouwvrouw Award 2015-2016. Suze ontving hiermee de waardering van jury én publiek voor haar inzet als mede-oprichter van De Groene Grachten. De award voor duurzame bouwvrouwen is in het leven geroepen omdat, zo stelt juryvoorzitter en tevens voorzitter van Bouwend Nederland Maxime Verhagen, de bouwsector wel wat vrouwelijk fingerspitzengefuhl kan gebruiken. Lees meer.

 

Recente berichten