De Groene Grachten daagt je uit voor de Green Masterclass op donderdag 19 juni om 13.00uur. Met o.a. Marjan Minnesma (Directeur Urgenda, nr.1 Trouw Duurzame 100), Marco Lemmers (CEO Conscious Hotels) en duurzame experts. Deze Masterclass is eveneens de aftrap van een nieuwe, door Wubbo Ockels geïnspireerd initiatief met een grote missie: de verduurzaming van de gebouwen van de gebouwen van Nederland.

INSPIRED BY WUBBO OCKELS

Duurzaamheidsicoon en oprichter van De Groene Grachten, Wubbo Ockels is op 18 mei jongstleden overleden. Wubbo laat de wereld talloze succesvolle projecten na. Met o.a. de Superbus, de Nuna en de Ecolution liet hij zien dat duurzaamheid niet minder is, maar anders en leuker! Zonder uitzondering zette hij jonge enthousiaste mensen aan het roer. Nu, na het overlijden van onze grote inspirator, gaat De Groene Grachten op volle kracht verder. We selecteerde uit bedrijven, kennisinstellingen en de top van duurzaam Nederland een groep die een grote uitdaging aandurft: de verduurzaming van de gebouwen van Nederland. Samen lanceren we de nieuwe organisatie waar jonge enthousiaste mensen continu aan gewaagde, duurzame icoonprojecten werken, geheel volgens de visie van Wubbo Ockels. Hoe het nieuwe initiatief gaat heten? Dat houden wij tot donderdag 19 juni nog even geheim.

MASTERCLASS GREEN CASE

We nodigen je uit om op donderdag 19 juni om 13.00 uur jouw bijdrage te leveren tijdens de Masterclass Green Case op het groene dak van het eerste icoonproject: Conscious Hotels in Amsterdam. Tijdens deze masterclass werkt een groep enthousiaste young professionals en studenten van alle HBO/WO achtergronden aan het uitwerken van de eerste projecten. Dit staat je te wachten:

  • Welkomstwoord en officiële onthulling door Marjan Minnesma (directeur Urgenda, nr.1 Trouw Duurzame 100)
  • Intensieve workshop waar studenten en professionals samenwerken,  met onder andere Marco Lemmers (CEO Conscious Hotels), professionals van Royal Haskoning DHV en Marjan Minnesma
  • Netwerkborrel en voorrang bij inschrijving voor een rol in het nieuwe initiatief

AANMELDEN

De Masterclass Green Case aanmelding is open voor iedereen die een HBO/WO opleiding afgerond heeft (tot drie jaar werkervaring) of in de eindfase van de opleiding zit (laatste twee jaar). We selecteren een groep die divers, gedreven en enthousiast is. Stuur vóór maandag  16 juni 12.00u je CV en een korte motivatie van 150-200 woorden naar info@degroenegrachten.nl.

Recente berichten