Overweeg je ook een energiezuinige woningrenovatie en wil je weten of je voor de City-zen subsidie in aanmerking komt? Goed nieuws, want als particulier maak je nu kans op ‘quickscan’, ter waarde van €120. Dat is een uur gratis energieadvies van een energiedeskundige. Er zijn nog 6 gratis adviezen te vergeven, aanmelden kan tot woensdag 15 juni door ons een mail te sturen op info@degroenegrachten.nl.

Wat is een quickscan?

De quickscan duurt ongeveer een uur. Jij vertelt over je huis, welke energiemaatregelen je al genomen hebt en welke je nog gepland hebt (denk aan warmtepomp, zonnepanelen, driedubbel glas). De energiedeskundige denkt met je mee en geeft je alvast wat tips. Samen bepaal je of het zinvol lijkt om voor 30 juni een City-zen subsidieaanvraag te doen. Tip: Hou tekeningen en foto’s van je huis en je energienota bij de hand.

Na afloop van deze gratis quickscan doet de energiedeskundige je een aanbod voor het invullen van de BEST tabel en eventueel ander advies. Hierbij geeft hij of zij ook aan wat hij nodig heeft om tijdig – voor 30 juni – de BEST tabel af te hebben. Je kiest zelf of je van deze diensten gebruik wil maken.

Voor wie?

De quickscan is bedoeld voor particulieren en VVE’s die nog geen energiedeskundige in de hand hebben genomen en die overwegen om een City-zen subsidie aan te vragen. Je hebt zelf al gekeken of je aan de belangrijkste voorwaarden voldoet, en wil nu vooral weten of jouw gerenoveerde huis het vereiste energieprestatieniveau kan halen. De deadline voor het aanvragen van de subsidie is 30 juni. Lees hier meer.

 

Recente berichten