LED met een warme kleur voor elke fitting

De online menukaart is weliswaar nog niet af, maar sommige dingen kun je nu al doen. Wil je verduurzamen zonder te verbouwen? Dan is overgaan op LED lampen een eerste stap.

Waarom LED?

  • LED lampen zijn energiezuinig en besparen tot zo een 90% t.o.v. gloeilampen
  • LED bevat geen giftig kwik en lood zoals spaarlampen.
  • LED kan zó 15 jaar mee, waardoor lampen sporadisch vervangen hoeven te worden
  • LED kan zich binnen 1 à 2 jaar terugverdienen bij 4 branduren/dag

Een voorbeeld ter illustratie:

Als je een 50 W spotje vervangt door een LED 4,3W is dit een besparing van € 17,50  bij 4 branduren/dag. De terugverdientijd is in dit geval 1,5 jaar. Dit LED spotje gaat 50.000 branduren mee, wat neerkomt op 34 jaar bij 4 branduren/dag.

Actie

LEDitLIGHT verkoopt LED lampen in een warm witte kleur, vergelijkbaar met gloei- en halogeenlampen. Zo zijn er onder andere dimbare kaars- en bol lampen die helemaal van glas zijn – ideaal voor kroonluchters – en LED spots met de uitstraling van een halogeenlamp.

Nieuwsbrief lezers van de Groene Grachten krijgen 10% korting op hun aankoop via www.LEDitLIGHT.net met de kortingscode “ggrachten” (deze actie geldt tot 31-12-2013). Je kan de LED lampen 30 dagen lang uitproberen en bovendien krijg je 3 jaar garantie op je aankoop.

Waka Waka Power voor de Filipijnen

Daarnaast kunt u nu een WAKA WAKA POWER aanschaffen, een solar LED lampje. Voor elke Wakawaka die verkocht wordt, wordt er één aan de tyfoon slachtoffers in de Filipijnen gedoneerd. Wacht niet en bestel nu via www.LEDitLIGHT.net met kortingscode “tyfoon”.

Recente berichten