Allereerst hopen wij dat u en uw omgeving gezond zijn.

De afgekondigde maatregelen van de afgelopen week betekenen veel voor ons allemaal. Wij staan natuurlijk volledig achter deze maatregelen en nemen daarin onze verantwoordelijkheid.

Wat betekent dit?
Onze kantoorlocatie is voorlopig gesloten. Onze teamleden werken de komende periode vanuit huis en houden onze werktijden van 9:00 tot 18:00 uur aan. We staan in nauw contact met elkaar en gaan op deze manier onverminderd door met onze missie om alle historische panden in Nederland te vergroenen. Neem dus vooral contact met ons op als u aan de slag wilt met verduurzaming.

Overleg
Voor overleg en afspraken ontmoeten we u graag zo veel mogelijk telefonisch, via Skype of een ander digitaal kanaal. Locatie bezoeken die niet digitaal kunnen plaatsvinden zullen, in onderling overleg, vooralsnog doorgang vinden, waarbij wij ons vanzelfsprekend houden aan de voorgeschreven maatregelen.

Mocht er iets veranderen in onze werkwijze, dan laten wij dit op tijd aan u weten. Voor vragen kunt u ons uiteraard bellen op ons telefoonnummer 020-210 14 46.

 

Recente berichten