Op 14 september vindt de 2e editie van de Amsterdam Solar Boat Parade plaats. Dit jaar strijken wij neer bij de Westergasfabriek, gelegen aan het water en omgeven door karakteristieke monumenten is dit festivalterrein de ideale locatie! 

HET DUURZAAMHEIDSFESTIVAL VAN AMSTERDAM

Evenementen zijn er in overvloed, maar wij missen een event waar je duurzaamheid kan zien en beleven. Dat de enige toekomst een duurzame toekomst is, daar zijn wij het erover eens. Wij laten je op hét duurzaamheidsfestival van Amsterdam zien en beleven dat duurzaam nu al kan. We halen de toekomst naar het heden. Als uithangbord van wat er mogelijk is zullen de grachten groen kleuren met futuristische Solar Boats. Daarnaast kun je beleven hoe het is om elektrisch te rijden en zullen vele duurzame bedrijven hun innovaties tonen.

PARTNERS

Een geslaagd festival kan alleen met de hulp van jullie, bezoekers en partners. Ook dit jaar hebben al vele partners zich bij ons aangesloten, waaronder de gemeente Amsterdam, Waternet, het GVB en de Westergasfabriek. Samen met hen, en met u laten wij zien dat duurzaam niet minder is, maar anders en leuker! Ziet u een aanknopingspunt voor uw organisatie? Wilt u uw steentje bijdragen? Stuur dan een mail naar Jitteke!

Wilt u meer informatie? Ga naar www.solarboatparade.nl en hopelijk zien wij u op 14 september!

 

Recente berichten