Over iets minder dan een maand is het dan eindelijk zover! De Week van het Duurzaam Erfgoed is terug. In samenwerking met partners vanuit het hele land hebben we afgelopen maanden hard gewerkt aan een programma voor inspiratie, netwerkgelegenheden en boeiende projecten. En jij kan er bij zijn!  

Op woensdag 15 juni trappen we De Week af met de Talkshow Duurzaam Erfgoed. Live vanuit de Metaal Kathedraal in Utrecht. Hier schuiven interessante sprekers aan, zoals Eva Rovers, Lisanne Havinga, Christian Braak en André van Stigt en anderen. Onder begeesterende leiding van talkshowhost Suze Gehem beloven het boeiende gesprekken te worden – en dit keer mét publiek!  

Donderdag 16 juni staat volledig in het teken van leerzame werksessies – zowel on- als offline. Zo spijker jij je kennis bij over het isoleren van monumenten tijdens een lezing van de RCE en Stichting ERM, óf zie je bij het Green Light Symposium hoe de Amsterdamse binnenstad wordt vergroend. De keuze is aan jou! 

Tenslotte gaan we op vrijdag 17 juni samen het land in! Tijdens excursies in steden als Haarlem, Zwolle en Tilburg bezoeken we samen duurzame erfgoedlocaties. Dit is de perfecte kans om een Nederlandse stad beter te leren kennen en om eindelijk weer in gesprek te zijn met collega’s uit het land. Mis het niet!  

Ga voor meer informatie naar onze eventwebsite en meld je gratis aan.    

Recente berichten