Kom naar onze Solar Boat Race op 22 augustus tijdens SAIL 2015! In de jachthaven van de NDSM werf – dan omgetoverd in ‘Groene Oceaan’ – halen we de toekomst naar het heden. Voor zo’n 15.000 bezoekers scheurt de formule 1 onder de elektrische boten in de wateren rondom de werf. Aan wal vindt een expo van Nederlands’ groenste koplopers plaats. 

Met gepaste trots kunnen we vermelden dat deze derde editie van de Solar Boat Race een hele speciale editie is. We zijn een officieel onderdeel van het programma van SAIL Amsterdam 2015.

Lees hier meer over het event en bezoek onze facebook pagina en meld je aan!

Als bedrijf meedoen aan het Plein van de Toekomst?

We hebben nog een paar plekjes op ons ‘Plein van de Toekomst’ te vergeven aan duurzame koplopers. We verwachten zo’n 15.000 bezoekers op de NDSM werf. Een prachtige manier dus om het publiek kennis met jullie producten te laten maken tijdens hét duurzame event van Amsterdam. Als je je wilt aansluiten geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Hierover kan contact worden opgenomen met Marjolijn per mail of op 06-42279038.  

Solar Boat Race – powered by B Corps

De hoofdsponsoren zijn dit jaar dutch en B Lab Europe. Wij zijn er trots op dat de volgende B Corps de race mogelijk maken: Dopper, Sungevity, WAAR, Fairphone, Brugging & van der Velden, Alfa Accountants, Nudge en Greenlink.

 

 

 

Recente berichten