WIE GINGEN U VOOR?

DUURZAME PANDEN

Ruim 100 panden in Nederland hebben wij geholpen toekomstklaar te worden, van fabriekshal tot museum, en van bedrijfsverzamelgebouw tot kerk.

Een greep uit de projecten:

ERVARINGEN

  • "Het Advies op Maat van de medewerkers van De Groene Grachten is in meerdere stappen overgenomen. Dankzij de nieuwe dubbele beglazing en de vervanging van de oude gasboiler kon de gaskraan in ons monumentale pand een slag verder dicht. Twee vliegen in één klap; sterk verbeterde thermische isolatie maar ook een merkbare en zeer gewenste afname van de geluidsoverlast vanaf de straat en het water."

    Familie Overweg Keizersgracht
  • "In samenwerking met De Groene Grachten hebben we ons huis uit 1657 verduurzaamd. Voor een Rijksmonument komen daar extra dingen bij kijken. De Groene Grachten heeft een uitstekend advies geleverd en inzichtelijk gemaakt wat mogelijk is, hoe duurzaam het is en hoe rendabel het is. Bovendien boden ze hulp bij de vergunningsaanvraag naar de gemeente. We zijn zeer tevreden met de resultaten!"

    Karin Kersten
    Karin Kersten Directeur Facility Management en 'Facility Manager van het Jaar', ABN AMRO

OOK AAN DE SLAG

MET VERDUURZAMEN?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan contact met ons op of klik hieronder voor meer informatie.

 info@degroenegrachten.nl
+31(0)6 12 86 47 01