WIE GINGEN U VOOR?

VERDUURZAAMDE HISTORISCHE PANDEN

Wat begon als een onderzoeksproject naar het verduurzamen van monumentale panden is uitgegroeid tot een begrip in het toekomstklaar maken van historische panden. Hieronder treft u een greep uit de door ons verduurzaamde panden aan.

Sinds 2014 werken wij aan tientallen projecten door heel Nederland. Van Amsterdam tot Zuid-Limburg, van Utrecht tot Bergen op Zoom. De projecten varieren van grachtenpand tot fabriekshal, van bedrijfsverzamelgebouw tot kerk. Wat hebben deze projecten met elkaar gemeen? Het vraagt altijd om expertise en technisch maatwerk in historische panden met karakter en cultuurhistorische waarde.

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

ERVARINGEN

  • "Het Advies op Maat van de medewerkers van De Groene Grachten is in meerdere stappen overgenomen. Dankzij de nieuwe dubbele beglazing en de vervanging van de oude gasboiler kon de gaskraan in ons monumentale pand een slag verder dicht. Twee vliegen in één klap; sterk verbeterde thermische isolatie maar ook een merkbare en zeer gewenste afname van de geluidsoverlast vanaf de straat en het water."

    Familie Overweg
    Familie Overweg Keizersgracht
  • "In 2014 hebben we in samenwerking met De Groene Grachten ons huis uit 1657 laten verduurzamen. Voor een Rijksmonument komen daar extra dingen bij kijken. Vakmatig heb ik ook regelmatig te maken gehad met verduurzaming. De Groene Grachten heeft een uitstekend advies geleverd en inzichtelijk gemaakt wat mogelijk is, hoe duurzaam het is en hoe rendabel het is. Bovendien boden ze hulp bij de vergunningsaanvraag naar de gemeente. We zijn zeer tevreden met de resultaten!"

    Karin Kersten
    Karin Kersten Directeur Facility Management en 'Facility Manager van het Jaar', ABN AMRO

OOK AAN DE SLAG

MET UW HISTORISCHE PAND?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact op met Suze.

 Suze Gehem
suze@degroenegrachten.nl
+31 (0)6 14 06 07 25